ABOUT US AND OUR BREEDING

English translation coming...

Vi har mer enn ti års erfaring fra småskala oppdrett av portugisisk vannhund. Målet vårt er å avle fram sunne og spreke hunder med rasetypisk gemytt. Våre hunder bor hjemme hos oss eller hos andre familier på fór.


Vårt oppdrett er basert på prisbelønnede hunder fra USA, Portugal, Finland og Sverige. Gjennom tett internasjonalt samarbeid med høyt respekterte oppdrettere har vi derfor importert flere tisper, samt sperm fra flere hannhunder. Samarbeidet med andre oppdrettere har også bidratt til at vi har opparbeidet oss solid kunnskap om sunt hundehold generelt og portugisisk vannhund spesielt.


Vi har fokus på sosialisering og håndtering fra valpene blir født til levering. Derfor har vi mye besøk og legger vekt på mange positive opplevelser så lenge valpene bor hos oss. Vi bidrar til å velge ut riktig hund til riktig familie og har mange fornøyde valpekjøpere som vi har god kontakt med. Vi gir våre valpekjøpere god opplæring og oppfølging, og er tilgjengelige vedrørende spørsmål eller et besøk.


Vi etterstreber alltid å følge Raseklubben for portugisisk vannhund sine avlsregler. Alle våre valper gjennomgår helsesjekk hos veterinær og blir ID-merket med chip før avreise. De blir også registrert i Norsk kennel klub. 


Nadarium er portugisisk og betyr «svømmerens ånd».